Podkast bilder (1200 x 630 px)

En Podkast der fagfeltet frivillighet står i fokus

En podkast med fokus på fagfeltet frivillighet.
Der vi tar opp temaer innenfor frivillighet, ledelse, organisering, samhandling og det å være i skvis både ovenfra og nedenfra.
Vi håper at  fokuset på fagfeltet frivillighet kan være med å gi deg som jobber med å tilrettelegge og administrere for frivillig innsats den anerkjennelsen dere fortjener.
I tillegg så håper vi at du kanskje kan la deg bli inspirerte og ta med deg noen tips fra podkasten vår.

Går profesjonalisering og fagfeltet frivillighet hånd i hånd?

  • Hvordan står det til med frivilligheten i din organisasjon?
  • Hvorfor skal man snakke om profesjonalisering av frivillige?
  • Og er det digitalisering som er veien å gå for å skape et bærekraftig frivillig miljø?
 
Er de frivillige i din organisasjon lei av det administrative?
Tenker dere på frivillighet som et fagfelt?
Hør hva Kim Hagen Bertheussen  i Redningsselskapet  mener om fagfeltet frivillighet ved å trykke her
 
Hagen Bertheussen,  har i dag hovedansvaret for 2000 frivillige, og jobber som direktør i avdelingen frivillighet og forebygging i Redningsselskapet
 
Trykk deg inn her for å lytte til alle våre podkast episoder. 
 
Ps: Du finner også podkasten i Spotify, anchor, apple podcast og google podcast.
 

Dritt`n i midt`n er en podkastserie som er fantastisk for oss som arbeider i idretten, med dugnadsengler og ildsjeler. Hvorfor? Podkasten Dritten i midten treffer meg i hjerte, fordi endelig er det noen som snakker om problemstillingene jeg er oppe i hver dag i jobben min. Jeg lytter til podkast i bilen eller når jeg går tur. Drittn i midtn passer perfekt til dette. En av de mange fordelen med podkasten er at den kun vare en halvtimes tid.
- Jørn Arild Vika. Daglig leder i Sola Turn

Til inspirasjon og faglig påfyll

Vi har nå ute 20 episoder der programleder Sylvia Jacobsen har invitert inspirerende kvinner og menn som jobber med forskning, ledelse, rekruttering, organisering og motivasjon av frivillige. 

For å snakke om fagfeltet frivillighet og hvordan de jobber og hvilke feil de har gjort knyttet opp mot forvaltningen av frivilligheten i deres kommune eller organisasjon.

Vi får også alltid deres beste råd for å lykkes med alt i fra rekruttering av frivillige til samskapelse. 

Aktiv lytter

Aktiv lytter

"Det er mange flotte podkaster der ute, men «Dritt`n i midt`n» er en inspirerende podkast med fokus på fagfeltet frivillighet. Her kan man få med seg mange gode tips og få et godt innblikk i hvordan andre jobber innenfor fagfeltet. Det å sette fokus på frivilligheten, bli inspirert av andre, og få noen gode refleksjoner som man trenger da frivillighet stadig er i endring. Anbefaler alle å sette av denne halvtimen til å lytte, med mange gode temaer og inspirerende samtaler. Gleder meg til hver gang en ny episode kommer ut".

- Linda Linnestad, Frivilligkoordinator Sandefjord kommune

Del artikkel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Relaterte artikler

Arendalsuka 2021

  Mobilise deltar på Arendalsuka 16-20. august 2021! Vi arrangerer debatt og fagseminar der alle paneldeltakere og foredragsholdere kommer til å være fysisk tilstede! Les mer

GDPR: Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenesten vår, spore og analyser, huske preferanser osv. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i disse informasjonskapslene. Klikk på "Info" -knappen for å lese våre retningslinjer for personvern.