stortinget

Mobilise leverer valgløsning til over 25 norske kommuner i 2021.

I forbindelse med kommende Stortings -og Fylkesvalg i 2021, har Mobilise inngått avtaler med over 25 norske kommuner om leveranse av system for rekruttering og organisering av valgfunksjonærer.

Blant de kommunene som til nå har fornyet eller inngått ny avtale finner man blant annet Bergen, Trondheim, Tromsø, Bærum, Stavanger, Asker, Skien, Porsgrunn, Kristiansand, Harstad, Moss, Lillestrøm, Fredrikstad, Tønsberg, Sarpsborg, Tønsberg, Nittedal, Ringsaker, Sandnes med flere.

Mobilise har de siste årene investert store ressurser i oppgradering av sitt valgpersonalsystem og ser frem til å bidra til at kommunene får et enda bedre verktøy for å organisere valget i 2021.

Del artikkel:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på linkedin

Relaterte artikler

Arendalsuka 2021

  Mobilise deltar på Arendalsuka 16-20. august 2021! Vi arrangerer debatt og fagseminar der alle paneldeltakere og foredragsholdere kommer til å være fysisk tilstede! Les mer

GDPR: Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenesten vår, spore og analyser, huske preferanser osv. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i disse informasjonskapslene. Klikk på "Info" -knappen for å lese våre retningslinjer for personvern.