754152

Västeras først ut med Mobilise Kommune Hub

Mobilise lanserte nylig et ny løsning rettet mot kommuner som ønsker å samle flere tjenester i en og samme plattform – Västeras er først ut.

Gjennom løsningen kan Västeras bygge rom innenfor kommunens forskjellige tjenesteområder og invitere ressurser og frivillige på tvers av prosjekter og samhandlingsrom. I første omgang har Kommunen startet med å etablere rom for Beredskap og håndtering av kommende Valg.

I tillegg til dette kan kommunen nå tilby alle arrangører gratis arrangørverktøy, organisere den sosiale frivilligheten i kommunen mm.

Formålet med Mobilise Kommune HUB var å samle ressurser og frivilligheten i en kommune i en felles plattform – for å kunne skape mobilitet av ressurser på tvers av segmenter.

Del artikkel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Relaterte artikler

Lillestrøm Kommune etablerer beredskapsrom

Tilknyttet den ekstraordinære situasjonen man befinner seg i, har det oppstått en rekke nye oppgaver kommunene må håndtere. Vakt og informasjonstjenester må etableres og bemannes,

8 tips for rekruttering av frivillige

Jobbanalyse – hvilke oppgaver trengs å løses og hva slags type person er best skikket til å løse den? Tenk mangfold, inkludering, kompetanse, personlighet, alder